Program Bonanza Amal EFI

Menangi Ganjaran Mata Amal Insentif dan Hadiah Hebat!!

 

Objektif:

Menyediakan platform untuk warga EFI dengan rela hati untuk menghulur derma demi kebajikan melalui program EFI dimana sebagai balasan warga EFI tersebut juga akan mendapat manfaat.


Andaiannya setiap kebaikan yang anda lakukan akan dibalas dengan ganjaran yang sewajarnya.


Terma & Syarat:

  1. Program EFI ini untuk jangkamasa tiga (3) bulan bermula dari 16 Oktober 2011 terbuka kepada semua warga EFI rakyat Malaysia sahaja yang berdaftar dan atas kemahuan sendiri untuk membuat kebajikan.
  2. Pra-syarat untuk melayakkan diri bagi mengambil bahagian didalam program ini adalah melalui pre-maintain bulanan yang mana ahli-ahli EFI dikehendaki untuk menderma RM 180 (WM) dan RM 190 (EM) setiap bulan.
  3. Berdasarkan wang derma RM 180 (WM) dan RM 190 (EM), warga EFI akan mendapatkan pulangan sebanyak dua (2) set mana-mana produk EFI yang bernilai RM 360(WM) dan RM 380 (EM).
  4. Sumbangan maksimum bagi setiap bulan untuk warga EFI ialah RM 360 (WM) dan RM 380 (EM).
  5. Warga EFI yang menyertai program ini perlu bersetuju untuk menyertai program ini dengan menyatakan hasrat mereka untuk membuat derma serta jumlahnya secara online.
  6. Syarikat akan mengeluarkan “soft copy?Sijil Penghargaan yang memberikan maklumat mengenai jumlah sumbangan yang anda hulurkan setiap bulan

Mekanisma / Komitmen EFI

Berdasarkan sumbangan RM 180 (WM) dan RM 190 (EM) oleh warga EFI, syarikat melaksanakan pelan khas Charity Reward Incentive Plan dengan tujuan untuk berkongsi manfaat iaitu “Charity Points?(CP) di mana RM 180 (WM) dan RM 190 (EM) adalah bersamaan dengan 180 CP dimana RM 1 = 1 CP (sama untuk WM dan EM)


70 CP untuk kos produk


110 CP untuk pelan khas Charity Reward Incentive Plan


Sebagai insentif tambahan kepada pelan khas Charity Reward Incentive Plan, syarikat akan menyediakan lima puluh (50) hadiah setiap bulan, bermula November 2011:


Hadiah Utama - 50" TV
Hadiah Pertama - 42" TV atau IPAD2 ###
Hadiah Kedua - 32" TV
Hadiah Saguhati - 47

Jumlah Nilai Hadiah - RM 20,000

Cabutan untuk kesemua hadiah hendaklah akan dibuat pada hari ke-16 setiap bulan

Brochure

Bonanza-Certificate

Reward Points: 10% dari kesemua Reward Points setiap warga EFI akan ditolak untuk tujuan derma ketabung kebajikan dan yang selebihnya warga EFI mempunyai opsyen untuk dipindahkan kepada dua (2) wallet

  1. B- Wallet: No deduction of surcharge to be imposed.
  2. E-Wallet: Should member wish to transfer the amount in their wallet, then a further deduction of 10% from the amount transferred shall be credit to the charity
NOTA: Hadiah Pertama dikhaskan untuk penaja Mega Gold serta Gold yang mencapai tahap penajaan bulanan tertinggi dengan syarat mereka menyertai program ini.