Mengenai Kami

EVO Freedom International Sdn Bhd (EFI) menawarkan satu program yang direka khas untuk kesejahteraan anda disamping menyediakan peluang bagi anda untuk menjana pendapatan dengan menjadi usahawan e-dagang EFI serta melebarkan jaringan anda. Kita harus akui bahawa didalam era yang serba mencabar ini dimana masyarakat Malaysia berlumba-lumba untuk mencapai kejayaan tentunya bermakna bahawa mereka menghadapi pelbagai tekanan dan bebanan tugas serta keluarga dan ini mengakibatkan gaya hidup mereka yang kurang cemerlang. Oleh itu melalui program EFI ini akan memberikan peluang bagi anda untuk membantu mereka bukan sahaja untuk memberikan kebahagian serta kesejahteraan kepada mereka dan keluarga mereka bahkan ianya juga memberi ruang kepada anda untuk turut menjadikan mereka usahawan e-dagang EFI dimana ianya akan membantu anda dan mereka didalam meningkatkan tahap ekonomi masing-masing.

 

Berdasarkan proses pengeluaran yang menggunakan teknoloji terkini dari negara Jepun terdapat dua produk makanan kesihatan yang ditawarkan oleh EFI untuk lelaki iaitu EVO 7 dan EVO 8 untuk wanita. Bahan-bahan yang digunakan untuk EVO 7 dan EVO 8 adalah dari spesis herba serta buah-buahan terpilih sahaja tanpa unsur haiwan, tanpa perangsang, tanpa kimia dan yang utama tiada kesan sampingan. Makanan kesihatan ini boleh digunakan oleh semua peringkat umur dan ianya membantu mempertingkatkan serta menguruskan kesihatan bagi pengguna yang sentiasa mengambil berat tentang pemakanan berunsurkan kesihatan.

 

 

Visi

EFI adalah untuk melahirkan kumpulan usahawan e-dagang yang berdaya maju serta berdaya saing yang mana mereka berupaya untuk menikmati kehidupan yang jauh lebih selesa daripada apa yang pernah mereka nikmati sebelum ini.

 

Misi

EFI untuk meningkatkan taraf serta kualiti kehidupan usahawan e-dagang dimana melalui komitmen syarikat didalam membangunkan dan memasarkan produk penjagaan kesihatan yang efektif serta perkhidmatan yang disokong oleh teknologi terkini, khidmat pelanggan yang efisyen dan tentunya ianya berpotensi untuk memberikan usahawan e-dagang untuk menjana pendapatan yang lumayan.